Wednesday, January 21, 2009

bz bee

...ya, aku agak bz sekarang...
...bz ngan kerja @ bz body...
...aku pun tak tahu...
...hahaha!!!!...
...nak update pun malas...
...tapi aku nak jugak jawab tag...
...dari si stien nie...
...ya, lama sudah tidak ketemu...
...how's ur new office???...
...and how's ur new boss???...
...ok kah??? keji kah???...
...:p...
...dan inilah tagnya...
7 tempat istimewa yang ingin
dilawati bersama pasangan anda:
Inilah jawapannya:
1 ~ 7. ke bulan dan bintang...hehehe!!!!
sebenarnya, asalkan bersama dia...
semua tempat ku kira indah dan istimewa
:)
p/s : korang tgk tak SPA Q 2???
OMG, apa kejadahnya dgn si azizah mahzan
& jasmin hamid tue??? sgt menggelikan tekakku ini...

6 comments:

♥miss zaza♥ said...

bz bee yea kak?
sabar eh. hehehe

btw
spaQ 2 sgt sucks kan?
benci dgn azizah mahzan tuh
haih!
apa mau jadi?

busyuksayang said...

tue la dik...actually, kakak bknnya layan sgt spaQ 2 tue...saja tgk sementara tgu maghrib...tapi mmg sgt2 meluat sama itu marlia + datin sofiera..uwekkkk!!! termuntah sudah...hahaha!!!

Liyanaroxx said...

salah satu contoh artis veteran yang x sedar diri...hehehehe~ x suka ler tgk cara dressing dia kak...meluat nak termuntah bila tgk dia act like younger women!!!

nURmALa mAZLan said...

ooo..patuut la lana x nampak akak rounding kat blog kita..huhu~~~
kita x tgk lgsg sapa-q 1&2

busyuksayang said...

liyana ~ kakak setuju dgn kamu...mmg tak sedar diri kan..

busyuksayang said...

mala ~ tue tandanya saya betul2 bz...hahaha!!! rindu sama kamu...:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails