Sunday, December 21, 2008

shopping again @ Sunway Pyramid

...tadaaaa...

8 comments:

DYLA said...

bestnya, sambung menyambung shopping ni...

sure balik senyum je....

busyuksayang said...

mmg best dyla...senyum sampai ke tido...hehehe!!!

Nurmala said...

wah..leh shopping..
kita x leh shopping sbb nak simpan duit nak kahwin

busyuksayang said...

x pe mala...kahwin pun best gak!!! hehehe!!!!

mrs. hakim said...

jue..tertanya² apa yg ada dlm bag l'occittane tu.. sbb kita tertarik dgn perfume dia n dan brg lain2 gak..tp cam takut nak try..takut bau dia x long lasting..hehe..dah 2x hari minggu kita pegi the curve..masuk kedai dia pastu kuar balik.. since jue dah pakai produk ni..leh bg comment??

busyuksayang said...

mel, isi dalam bag l'occittane itu darling hubby's green tea perfume, losyen & shower gel...bau dia mmg best...fresh jer...different dgn perfume2 kat luar tue...actually, bau yg lain2 pun best gak...depends la mel nak bau yg mcm mana...ada woody, fruity, herb & flowery...don't worry, mmg best sgt & u should try this dear...:)

susudalambotol said...

duit kita dah perabih kat MAC harituh :(

busyuksayang said...

tu la tu hidd...:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails