Thursday, December 18, 2008

10 things

~ 10 things I loves about U & Myself ~
Tag dari Anim kena cerita pasal orang yang mengetag dan diri yang di tag...
10 things bout U "Anim"
1) cute
2) dah ada bf
3) gila2...that's why aku boleh masuk ngan dia
4) masa kat MOT dulu, suka tepon aku minta maklumbalas JM
5) x-boss dia pun suka tepon aku...hahaha!!!
6) suka menyanyi & menari
7) kami kongsi minat yg sama ~ shopping
8) suka menulis
9) sgt sempoi
10) lama tak jumpa dia
10 things bout Myself
1) aku sgt degil
2) aku juga sgt manja
2) shopaholic ~ sgt kritikal...saya perlukan ubat
utk mengurangkan 'sakit' ini...hahaha!!!
3) mudah marah ~ mmg tak bleh cover
coz aku kalo dah marah siap ngan muka2 sekali
dan darling hubby sgt benci ini...hehehe!!!
4) sensitif ~ aku pun tak sedar bila aku start
jadi sensitif nie...paling ketara, bila tgk org lain
menangis, aku pun boleh ikut menangis sama :(
so, tolong jgn menangis depan aku ya :p
5) aku suka membaca bila nak tidur ~ nak bagi mengantuk
sebenarnya..so, bila dah tidur...darling hubby la yg tolong tutup lampu & susun
buku @ magazine yg aku bawa ke katil :)
6) aku sgt syg budak ~ walaupun aku masih tak punya baby :(
namun aku ada 4 buah hati yg aku syg sgt2...
Adam, Yun, Maira & Aris...Acu syg korang byk2 :)
7) aku ada satu penyakit yg baru aku sedari ~ masa PMS..
aku mmg tak suka darling hubby dekat2 ngan aku...
no peluk2 @ pegang2, cuit lagi la...
aku pun tak tahu kenapa...sian syg :(
8) aku sgt suka telur ~ kalo tak de apa2 kat umah pun tak pe,
janji ada telur...nak mkn roti + telur...
nak makan mee letak telur...nak makan nasi pun telur...
matilah!!! cam ner nak kurus nie??? hahaha!!!!
9) aku suka bercuti ~ dah tentu2 ngan darling hubby :)
tapi sampai saat ini, kami masih belum punya kesempatan
utk melakukannya...probably next year kan syg...insyaallah :)
10) aku suka masak utk darling hubby ~ but depends on mood jugak
cam skrg, mmg sgt malas...dah lama dapur kami tak berasap...
kalo berasap pun, goreng telur jer...alamak!!! telur lagi...hahaha!!!

6 comments:

Baby Tiger said...

talkin bout being shopaholic, Charles & Keith, Pavillion start sale hari ni - up to 50% taw!!

Nurmala said...

ya betul...
anda mmg cute

busyuksayang said...

nim, shopping tue ingat2 kat jue...jgn rembat semua tau...hahaha!!!

busyuksayang said...

mala, awk pun cute...:)

urlOve said...

chomelnya syg org ni..just wait..our time to shopping will come,maybe this weekend..i love it too..u know me well my dear.mmuuaaahhs byk2

busyuksayang said...

yeay...sayang syg byk2...muahsss byk2 juga...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails