Thursday, March 26, 2015

Teman Lelaki Upahan


masih teringat 
masa mula2 akak tengok cite nie
kebetulan hubby pun tengok sama
boleh dia kutuk...sape pelakon2 nie???
especially tang hero...biasa2 jer muka dia
ggrrrrrrrrrrrrrrr
tak pe...tak pe
akak terima jer
tapi kalo dia tahu tahap ke'sweet'an EL
*urutdada*
EL memang biasa2 jer rupa dia
tapi sebab karekter yg dia ada
 dia selalu kelihatan luar biasa
kan???
:p
ok, cukup pasal EL
hari nie dah last episod
insyallah...akan berkesudahan baik
after all, EL & KL deserve to be happy
together and forever
alhamdulillah, tq
so, jgn lupa malam nie
sama2 kita saksikan last episod 
cite nie
uwaaaaaaaa
oh EL, please don't leave me
:p





seriously, cite nie superb
OST sedap
the acting lagi laaaaa
semua cukup rasa 
bila sedih...akak sedih sama
bila happy...akak lagi terlebih happy
bila EL jadi super sweet
ok...akak pengsan terus 
parah!!!!
hahaha!!!!



p/s : paling win..watak bestfriend EL
si Adam tue...suka sgtttt ok 
:)





5 comments:

Anok Pok Mat Kapok said...

Kan. Rase ni the best drama bersiri kat tv 3 buat mase ni. Walaupun leading actor tu tak glamer, tapi care dia bawak watak tu memang menjadi

Anok Pok Mat Kapok said...

Kan. Rase ni the best drama bersiri kat tv 3 buat mase ni. Walaupun leading actor tu tak glamer, tapi care dia bawak watak tu memang menjadi

Julia Abdul said...

betul...saya setuju sgtttt *angkattangan*

Anonymous said...

EL tu handsome, i loiikee... he's my type.. kalo la dapat... fuuuuhhh...

Julia Abdul said...

kan??? amboi!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails