Wednesday, November 5, 2014

Johnny Rocket @ KLIA2



wah!!!!
macam2 ada kat KLIA2
makin senang nak makan
makin senang nak bertambah gemuk
uwaaaaaaaaa!!!!
KLIA2 kan sejengkal jer dari rumah akak
so, kadang2 tue datang situ
semata2 nak makan ok
eh! ye ke makan jer???
memang tak laaaaaa
mesti ada nak beli apa2
ishhhhhhhhhhh
kenapa la mesti ada macam2 kat situ
uwaaaaaa!!!!



 beef bacon burger - akak punya


  route 66 burger - hubby punya
makan tak toleh kiri kanan dah
bukan pelahap tapi pelapar
:P

anak juga yg maintain
fun fries jer
ayoyo!!!!!




p/s : next year, Mitsui Outlet Park KLIA 
nak buka plak
tolong!!!! 
akak nak pindahhhhhhhhhhhhh!!!!





2 comments:

eima said...

sekali je penah pi KLIA2 waktu travel ari tu tp time tu tak sempat lagi nk jelalajah sbb sebuk nk kejar flight

Julia Abdul said...

eima ~ macam2 ada kt situ..shopping pun boleh :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails