Friday, September 23, 2011

hair cut


...icha really need a hair cut...
...especially tang depan tue...
...nak masuk mata dah...
...ibu pun dah bising...
...so, ingat this weekend nak bawa dia gi salon...
...kira nie her first time to have a hair cut...
...wish me luck ya...
...harap2 dia ok jer...
...:D...



nak potong mcm mana ya?? mcm dora ok tak??
hahaha!!!!



4 comments:

sharEna said...

kite dah potong rambut depan Naurah hari Ahad lepas. hehehe. potong straight aje. nampk comel sgt. hehe...

yang belakang & tepi semua xmo potong lg. biar betol2 panjang baru nak trim lelawo. maybe ibu je yg boleh potong kot. kalo nk buat fesyen baru g salon =p

rambut icha da pjg. so blh ptg salon =p

mamamarissa said...

tue la ena...syg gak nak potong tapi bila time panas, sian tgk dia...especially tang depan tue, rimas mak tau...maybe just potong depan jer :D

Fadilah R. said...

icha rambut mcm mane pun comey gebus. hihihi.

NURUL JAMIAN said...

nurul potong sendiri rambut raina jue sbb tahu raina ni jenis meronta kalau bawak pi kedai tu yg kadang2 jadi senget bila potong sendiri rambut raina tu hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails