Thursday, August 25, 2011

adoiii!!!!


...mood ntah ke mana...
...adoiiiiii, malas betul nak keje...
...apatah lagi wat keje...
...hahaha!!!!...
...since kami beraya kat sini...
...on monday tue aku still keje...
...gigih kan???...
...plan nak bawa icha sama...
...biar meriah skittt...
...meriah ya???...
...pitams ada la...
...hahaha!!!!...
...tak pe, tak pe...
...tak ramai pun on monday nanti...
...boss pun dah cuti...
...so, office tue aku yg punya...
..:P...


budak yg selalu buat aku pitamssss
tapi tetap sayang dia sgt2, byk2...muahsssss




7 comments:

Vna Sandhu said...

I pun tgh pikir nak datang keje ke x monday nanti, kalau x sempat siap keje by tomorrow, kena dtglah jugak jawabnye huhuhuuuu

plan nk bawak Kira jugak heheheee

aLyNnZ said...

awk raya di kl ker..? sonok lerr bawa marrissa ke opis mamanyerr..

mamamarissa said...

vna ~ ada anak nie...kurang la rasa boring kat office kan? walaupun akan memeningkan :D

alynnz ~ sonok mmg sonok...pas tue, pengsan :D

Elin said...

hai jue..1st day raya kat salk tinggi ek...Elin esok mlm da balik Kpg. Nnt jemput dtg umah nilai ek..dekat jer kan...Lama tk jmpa icha demok tu...gerammm.

mamamarissa said...

elin ~ drive carefully & selamat hari raya...nanti kita raya2 k...peluk cium utk wina :)

antalya said...

monday nanti collect duit raya kt opismate mama ye icha

mamamarissa said...

yun ~ belum raya la :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails