Wednesday, October 13, 2010

@ office with Marissa


...disebabkan ibu Marissa ada hal hari nie...
...terpaksa la aku bawa dia ke office...
...aduh!!!!...
...semua nak dipegang & diusik...
...mulut plak bising...
...pening!!!!...
...lucikly ramai yg nak jadi babysitter...
...bleh mak update jap!!!...
...:D...




5 comments:

aLyNnZ said...

alynn pun plan nak bwk danish g opis this weekend..tp tmpt keje br alynn nie bnyk sgt aksesori yg berharga..risau klau lost control danish berlari kesana kesini terlanggar plak hiasan2 berharga..adusss...ngerii..

deena awanis said...

mana pic marissa kat opis??

mummy_ayu said...

harusla ramai yg berebut nak jadi bbsitter marissa yg tomei gebu tu..he he he..

mamamarissa said...

alynnz ~ boleh kalo nak bawa anak ke office, tapi nak kena extra careful la kan

deena ~ i left my camera

ayu ~ harus...senang skitt mama dia :D

Wina Momma Kira said...

me pnh bwk Kira ke ofis baru² nie..for an hour only tp mmg dia x duduk diam especially mulut dia heheee

luckily ade twisties dalam drawer..baru tutup mulut dia

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails