Monday, January 11, 2010

doa utk kami :)

...hari ini...

...aku dah masuk 37 minggu...

...so, kalo ikutkan ada 3 minggu lg...

...tapi ntahlah...

...aku dah mula rasa tak sedap badan...

...dan paling penting...

...perut pun macam memulas2...

...dan sakit cam nak period...

...mungkin 'dia' tak sabar2 nak kuar...

...apapun, aku telah bersedia...

...malah aku redha & pasrah...

...cuma satu, pintaku...

...maafkan segala salah silapku...

...dan terus doa utk kami...

...moga 'kami' selamat & kembali...

...mewarnai blog ini...

...dgn lebih indah lagi...

...:)...

15 comments:

NURUL said...

JULIA MINGGU KE 37 DH KENA GET READY YE. NURUL DULU MINGG KE 37 6 HARI DH BERSALIN. TAK ADA IDEA NAK BG NAMA UTK BABY JULIA.

Mrs Zamzuri said...

semoga Tuhan memberkati semuanya. Insyaallah u r going to be just fine!

Putri Ramlan said...

insya'Allah.. amin! :)

farah fatihah said...

saya doakan yang terbaik untuk awak julia. insyaAllah semua selamat ya ;)

Mrs. Hakim said...
This comment has been removed by the author.
Mimy Hamid said...

amin amin..semoga selamat bersalin dengan mudah...semoga mendapat anak yang soleh/solehah..ingat Allah ok

Mrs. Hakim said...
This comment has been removed by the author.
Mrs. Hakim said...

mel doakan yang baik² untuk jue n baby n hubby skali..yelah nanti hubby pun nak kena ada bersama jue gakkan..nak bagi semangat sambil bisik..push..push..push..hehe. mel happy for jue. yelah,apa yg mel lalui..jue pernah lalui jugak.so..mel phm jue, jue phm situasi mel. gembira tu tatau nak gambar mcm mana..excited sgt..pasni sure blog jue penuh dgn cerita babykan..harapnya lepas ni rezeki untuk mel n hubby pulak menyusul..take care tau..banyakkan berselawat dan hadapinya dengan tenang.InsyaAllah,semuanya selamat..Amin.

mummy_ayu said...

relax...we all kat sini doakan semuanya selamat..insyaallah..amin! good luck ye dear!!! tak sabar nak tgk baby u..muah!!!!

SugarSpices said...

ermm...kelip doakan semuanya baik-baik dan selamat...selamat menempuh alam baru....muaahhh

Baby Tiger said...

happy for you dear..
jaga diri baik2 ye yang!!

busyuksayang said...

amin :)

susudalambotol said...

kalau saya, dah bersalin dah. orang cakap baby girl susah sikit nak keluar sebab dia kurang aktif :)

Filla ~ Kasih Aleeya said...

saya doakan semua akan baik-baik sajer... jgn risau2..... ok?

aluyyah said...

Jue da bersalin ke..? all the best for you k..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails