Tuesday, December 1, 2009

goodbye :(

...its time to say goodbye...

...goodbye MOT...

...goodbye my x-bosses...

...goodbye my frens...

...goodbye everything...

...gonna miss them...

...:(...

p/s : uols, i masih ada..belum masa nak bersalin lg...

but i nak pindah ke office baru :D

8 comments:

Aida Narina said...

Dah cuti yea? Take good care of yourself :)

Putri Ramlan said...

wow! kejap nya u dh start cuti? good for u! enjoy ur sweet time di saat2 akhir ni. take a good care of urself! ;)

xoxo

FIESYAH said...

take care...
p blog ni blum cuti g kan?
he..he...

mummy_ayu said...

dah start cuti ker???sekejab jer rasanya..apa pun take care yer dear!!always waiting for latest updates!muah!!

busyuksayang said...

ishhh..jue belum nak cuti bersalin lagi..cuma jue nak pindah ke office baru di MOF :)

Gadis n Frank said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pindah MOF?? sama la nnt ngan kelip.....swonok....leh la nnt lunch sama...tapi i jauh sket la kat wisma putra...

aluyyah said...

bikin suspen jea...

ingat da deliver..??

oke dear take a gud care n semoga tempat baru akan lebih best g k

Mrs Zamzuri said...

gud luck dear kat tpt baru!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails