Monday, December 21, 2009

finally

...finally...

...aku dpt penempatan...

...Bhg. Akaun @ level 5, Kastam...

...alhamdulillah...

...tempat best & boss pun sgt ok...

...:)...

p/s : Assalammualaikum Tn. Hj. :)

8 comments:

Putri Ramlan said...

wah! dh tukar department ke apa? hope that u're happier there. :)

ezy said...

ohhh, patut la aritu jumpa cam penah kenal..rupanya akak ni baru transfer masuk sini rupenye. Sory la selame ni kte selalu jadi silent reader akak jer.. aritu terserempak akak time nk g pantry patut la rase mcm penah tengok jerk...hurrmm.....semoga sronok keje kt sini....

::c i k d e a n y:: said...

gud luck kak...wah bos tn hj gitu..hehe...

farah fatihah said...

welcome to Kastam!
saya di aras 7 utara!hehe...

kalau jumpa saya tegur tau!!!

Sugar And Spices said...

wahhh.....tak la jauh sangat dear...nanti ada masa sesuai kite leh lunch sama2 ek

busyuksayang said...

putri ~ thanks dear..i hope so :)
ezy ~ lain kali tegur tau!
has ~ thanks dear...has ganti tmpt akak ker??
farah ~ masuk2 PSM jer, dah nampak muka awak kat piagam pelanggan...tegur saya juga ya :D
kelip ~ nanti kita lunch sama2 k...bkn ker cafe MOF tutup skrg nie ;D

Baby Tiger said...

good luck kat tempat baru yang! muah muah!

ezy said...

takut nak tegur, takut salah org ler...hehehehheee.......so sweeeet la akak nih..nnt kalau kte berani kte tegur okeh? yang penting kte sama2 secretary!!hehhee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails