Wednesday, October 15, 2008

tears

When I miss you, I don't have to go far
I just have to look inside my heart
because that's where I'll find you...
I heard someone whisper your name
but when I turned around to see who it was,
I was alone
Then I realized that it was my heart telling me
that I miss you...
My Baby
Mama missed you so damn much
but God loves you more than I do...
* tears *

8 comments:

Mama Shahmi said...

dear jue. sabar ye. i know ur feelings. Semoga Allah murahkan rezekimu..Aaminn

Mrs. Hakim said...

hanya "gambar" itu jek yg jadi kenangan kan jue.. mel pun ada..sejak hari tu mel tak tengok² pun langsung.. takut sedih tetiba...isk..sabar ye jue.. sama² kita doa moga ada rezeki buat kita ..Amin..

busyuksayang said...

hanya Tuhan yg tahu betapa rindunya jue pada 'dia'...moga 'dia' sudi hadir dlm hidup jue semula...aminnnn

Eija Sam a.k.a Purple 28 said...

alaa...sowi saya tak pahamla..can i know further? any previous entry to describe these story? anw macam sedih jer bunyi ..sabo yer

SaDi said...

laaa.... sedih keee.... jgn laa sedih... sabar yek... setiap org ada rezeki.... mungkin belum sampai rezeki lagi... sadi ni mmg senang nak mengandung... siap amik precaution tak nak mengandung lagi... tapi... ada org yang susah nak mengandung... pelbagai cara diambil supaya mengandung... terasa insaf... sampai ke ulu hati... sadi doakan supaya Allah kurniakan zuriat yang baik untukmu... ok... :)

busyuksayang said...

to eija & sadi ~ actually jue prnh keguguran tahun lepas...and until now, jue masih x de apa2 lg...sedih sgt bila ingat semua tue...cuba x nak ingat, tp semua nie dtg tiba2...mmg x berdaya nak menahan...

apapun, doakan saya tabah & moga2 'dia' hadir semula dlm hidup saya'...amin

Kasih Aleeya said...

InsyaAllah..sabar yer.. rezki tu meseti ada..lambat or cpt jer.. jgn risau2 ok..kadang kita x leh fikir sgt.. org kata lah.. biarkan jer.. InsyaAllah cepat jer nanti rezki tu dtg balik.. will pray for you!! *hugs*

busyuksayang said...

thanks filla...:) *hugs*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails