Tuesday, June 21, 2016

Abg Hafiz


 rentetan dari kisah Abg Hafiz yg super duper romantik
dengarnya, ramai gf yg tag bf masing2
suruh jadi macam nie...macam tue
adoiiii..terus kemurungan la jawabnya
sang bf di bulan2 puasa nie
hahaha!!!! 




tapi...komen frsakenism memang teramatlah win
tak menahan ok
silalah menangis wahai sang gf
hahaha!!!!


 p/s : macam2 la sekarang nie
tak yah nak acah2 romantik sgt
kahwin dulu...hadap ke tak hadap ko kat bini tu
macam akak...selama dgn hubby
jangankan sejambang...sekuntum bunga pun tak pernah dapat dik
sebab akak geli
hahaha!!!!
tapi sampai saat ini...alhamdulillah
kami masih & tetap bahagia
itulah...harta benda bukan pengukur kebahagiaan
tapi jika mampu...memang tiada salahnya
cuma jangan keterlaluan 
cukuplah sekadar sebagai satu penghargaan
:)



1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails