Tuesday, March 8, 2016

Boboiboy The Movie


macam biasa la budak tue
hari2 dok tanya
bila nak gi tengok...bila nak gi tengok
booking ticket pun sibuk berdiri kat sebelah
sampai go through the payment process ok
oh! anakku
hahaha!!!! 
nak tengok on weekend 
seat banyak sold out
akhirnya...malam tadi dapat gak
layan budak tue
itu pun pukul 9.45 mlm
ingatkan tak de orang sangat
ermmmm...jgn harap
full house ok!!!!






jangan risau 
takut terlelap atau boring
sebab memang layan sangat cite nie
terbaik ok
especially Papa Kebenaran aka Papa Zola
adoiii...sakit perut gelak
haaa...malas nak cite lebih2
cuti sekolah pun dah nak mula
apalagi...gi la layan 
;)


p/s : terbaik!!!!!
sampai terbawa2 dalam mimpi 
hai laaaa anak!!!!


6 comments:

mummy_ayu said...

ha ha ha....memang terbaik!! Ayu pun gelak besar dgn Papa Zola tu...lawak sungguh!! penuh dgn aksi. Ayu pun nak bawak Ian & Iris repeat lagi..cuti sekolah nanti

Saniah Ahmad said...

anak2 kami pun sibuk tanya bila free,, kalau weekend memang tak dan lah nak beratur beli tiket,, insha Allah malam esok kalau kelapangan,, tak sabar anak nak tengok huhuhu,,

Julia Abdul said...

mummy_ayu ~ tu la...rasa nak repeat lagi...hahaha!!!

Saniah Ahmad ~ better gi sebelum cuti sekolah tau ;)

miss eimanhikmah said...

hehehehehe..kanak2 mmg seronok laaaaa...

Mimy Hamid said...

mmg terbaek....fayel nk jd boboiboy lak ..tak nak ben10

Julia Abdul said...

miss eimanhikmah ~ masalahnya...makpak pun seronok sama..malah lebih lagi...hahaha!!!

Mimy Hamid ~ isshhhh...budak tue!! bertukar plakk!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails