Thursday, February 11, 2016

Cik Atenn Azlan VS Isteri Pemalas



Dear Cik Atenn,
rasanya awak masih bujang kan?
didoakan semoga cepat2 kahwin 
seterusnya merasai sendiri hidup berumahtangga
ditakdirkan ada anak2
masih menghadap kerja2 rumah sendirian
haih...moga istiqamah ye Dik  
situasi mungkin berbeza 
jika awak suri rumah sepenuh masa
kalau akak pun...jangankan penyapu 
sedikit habuk pun akak tak bagi suami pijak tau
ayang-ayang angatttttt...biasa dia tue
*matakeatastangandibahu*
 
  
 p/s : sedangkan konsep rumah tangga itu sendiri
ia lebih kepada tanggungjawab bersama



4 comments:

eima said...

hangin pulak aku ngan budak ni ....
kita ni kawin sbb nak hidup besama semua buat bersama
sama buat anak..sama jaga anak sama urus hal anak ...sama2 urus rumah tangga
itu konsep kawin ... klu dia suami yg baik wlupun dpt bini cam budak tu ... dia akan tolong bini dia .. ke budak ni bakal pemusnah rumah tangga org ... guna pakai alasan laki tu nk cerai kan bini dia sbb bini mls kemas rumah ??

Julia Abdul said...

eima ~ kan? aku pun hangin satu badan dengan budak nie...eeeeeeeee

Anonymous said...

budak tu dah kawen..tgh mood honeymoon lagi kot..bb lum ada lgi..hehe


___Liza__

Anonymous said...

Thank you sebab ada juga yang tak setuju ngan dia. Please lah budak ni. Yang follower dia pun satu. Bangang..rasa nak buka satu page fb untuk bash dia. Meluat!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails