Friday, January 8, 2016

Move On


korang masih ingat
dengan budak comel yg masih
hisap puting ke sekolah tahun lepas???


Ya Allah
tak move on lagi rupanya dia
hahaha!!!!
how laaa budak2 lain
nak takut dengan pengawas macam nie??? 
adoiii dik oii
tak pe...tak pe
hisap puting pun style apa
so, biarlah...janji gi sekolah ok
hahaha!!!!


p/s : korang ingat senang ke 
nak move on
:p




4 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Hihihi comel jer :)

eima said...

katanye ini adik kpd pelajar kat sekolah tu ... dulu kakak pakai bj putih mak die pakai kan juga ..bila kakak pakai bj pengawas die pakai bj sama ngan kakak dia ....tp tak tahu la betui ke tak

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said...

Hehe.. kecik lg budak ni 2 taon lebih kot. Suka ikut akak dia g skolah. Mak dia pon melayan siap buatkan baju lagi. Comel

Julia Abdul said...

la...ye ke??? macam2 laa...hahaha!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails