Thursday, December 17, 2015

KL Y.E.S FEST 2015 @ PWTC


eh!!! 
tadi kata sakit gigi
hahaha!!!!
sakit tue memang sakit
tapi benda2 'baik' macam nie
kita kena share 
kan?
kan?
kan?
jom kita gi ramai2!!!
haaaa...terus hilang sakit akak tau
dasarrrrrrrrr...ok bye
hahaha!!!!


.yes.yes.yes.


p/s : pernah gi last year
crowd memang gila
tapi harga dia pun gila
boleh menangis tepi bucu katil
akak tau...iklan sangatttt kan?
:p



3 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Nurizzah Majif Biz said...

dah pegi dah last sunday. nak pulak bawak stroller anak. memang hazab. crowd siap buat muka lg bila nampak tolak stroller. ko dah kenapa? haha

Julia Abdul said...

Izzah ~ Ya Allah Izzah, sabar jer laa...anak ok x? byk shopping ke? harap2 semuanya ok & u do enjoy ur shopping ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails