Thursday, October 22, 2015

Timeless Beauty (Single) By Naelofar Hijab


kecintaan baru nie
senang pakai dan mudah digayakan
semua pun nak senang dan mudah
makin gemuk laaaa ko jawabnya
hahaha!!!!


cantik kan...tudung nie
muka pun nampak runcing jer
:p


p/s : sumpah...tak tipu
tudung nie memang best
;)




4 comments:

Nurhayati said...

orang cantik pakai apa pun cantik ;)

Aziey said...

yg depan tu you lipat ke atau dia mmg mcm tu ? Ini instant shawl ke ?

Julia Abdul said...

Nurhayati ~ yo la tue :p

Aziey ~ memang awning dia sling...yup, instant shawl

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails