Thursday, April 11, 2013

WaterWorld@iCity, Shah Alam


last weekend
kami ke sini
saja layan icha main air
tempat masih baru
so, sgt bersih dan cantik 
plus, orang pun tak ramai sgt
paling aku suka
locker utk simpan barang
boleh buka byk kali
dasar jakun
hahaha!!!!!!
last but not least
memang best sgt
sgt recommended utk semua
:)









 





 





 



 
















 


p/s : harga tiket tak ingat
tapi utk any purchase kat dalam tue,
mesti beli satu top-up kad yg bernilai RM50
so, kalau kurang bleh top-up kat dalam
kalau lebih, pandai2 la simpan
for the next visit
pandai marketing strategy kan???
mesti datang lagi 
:p



4 comments:

MRS. K said...

kat deals pon dah banyak promo nih

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

tiket seingat saya weekend RM 50.. tapi nampak macam best je, belum penah gi ni

mamasuri said...

iyerlah..bersihjer sy tgk tempat tu...boleh lah bawak anak2 dara sy g sana...kalau hari kerja lagi aci kan...

NURUL JAMIAN said...

rumah dekat tapi tak terjah lagi water world i-city ni. harus terjah lepas ni

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails