Thursday, December 13, 2012

JPO


  sambung cite JB
on Sunday, after check out
kami singgah JPO
sebelum balik ke rumah
mama tak shopping apa pun
 eh! tak percaya ke???
betullllllll!!!
cuma papa&icha jer yg shopping
penat berjalan, lepak starbuck & baskin robbins
then, terus balik ke nilai


 





5 comments:

Ann Ilias said...

Babe,
Serious kita tak tahu apa nak shopping kat JPO ni
pergi sekali je wpun every month balik Johor
:|

Julia Abdul said...

Ann, kan babe? for the first time, jue rasa confuse tatau nak shopping apa..hahaha!!!

NURUL JAMIAN said...

nurul tak pernah jejak jpo lagi dengar cerita org best

Nurhayati said...

lakiku kalau gi jpo mmg tak habis2 beli baju suar golf dia. kalau ada byk duit yg xtau nak wt ape mmg macam2 beli hahaha sebab takde duit je kan :p

Julia Abdul said...

Nurul ~ bagi jue, best lagi shopping kat sini :D

Yati ~ hahaha!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails