Monday, October 8, 2012

on his birthday


since tak de planning apa2 
so, aku minta dia decide nak gi mana
and it's on me
kesian anak dah lama tak main air
so, on Saturday tue
kami ke Sunway Lagoon 
yeay!!!
memang yeay sgt 
sampai sakit2 kaki jadinya
ambik!!!!
puas mandi, kami ke sebelah plak
memang tak sah kalau tak singgah kan???
teman birthday boy shopping
eh! teman jer???
memang tak la
hahaha!!!!
ikutkan on Sunday 
nak sambung celebrate
nak karaoke, nak makan seafood
tapi sudahnya bermalas2 kat rumah jer
semuanya sebab kaki masih sakit
hahaha!!!!
since semua planning on Sunday tak jadi
pas Asar, kami just kuar ke Giant
shopping pampers Icha
then, tapau SR's cake & his favourite's Nasi Kandar
nak singgah Tutti Fruitti pun malas
aiyoooooo!!!!
so, terus balik ke rumah
it's ok Pa
kira Oktober nie ur birthday's month
so, kira valid la kita celebrate 
sampai end of this month ya
nanti we go jalan2 & shopping again ya
muahssssssssssss
:)

p/s : just bought him t-shirt from Zara :)

































 



 









  





















 





3 comments:

♥ Wina ♥ said...

lamanye x gi Sunway Lagoon!

antalya said...

icha dh 2x kan pegi sini.wahhh

MamaIcha said...

wina ~ u should go babe :)

yun ~ wah!!! betul la...auntie siap count utk icha...hahaha!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails