Tuesday, June 19, 2012

noleefa oh noleefa!!!


kalau boring tahap maksima
apa kata korang follow twitter @noleefa nie
memang tak menahan tweet2 dia ok
rasa nak patah rahang pipi aku nie 
hailaaaaaaaaaaaaaa!!!

antara2 tweet dia :

"Leefa rasa Mizz Nona untung sangat 
kahwin dengan Noh Hujan. 
Hujan itu air rahmat! 
Cuba kalau dia kahwin dengan Man Bai 
Gersang.

Bila Leefa makan keju Perancis, 
Leefa teringatkan Kak Nurul. I'm her fan!

Leefa baru prank call Dato AC Nizal. 
"Hello. Itu AC ke? Ini pun AC" 
"AC mana?" 
"AC di sini" 
*letak telefon*

Leefa baru call Kak Rita Rodani tanya dia
mata Leefa juling ke sebab nampak suami Kak Rita 
ada dua. Hmmm.

Leefa bangga nak umum pada fans kedai Leefa 
akan dibuka di Telawi 
sebelum Ramadan - House Of CenDoll. 
Malaysian desserts!

Leefa rasa Adik Elfirah Loi patut jadi 
Duta Gilette Lady dan bukan Maybelline. 
Japgi Leefa nak call dia."

 so, apalagi
layan jangan tak layan
hahaha!!!!



3 comments:

♥ Wina ♥ said...

sape noleefa nie beb?

Anonymous said...

kak, nie noleefa ke noor neelofa yg retis tu? sbb saya mmg folo twitter dia so far xde plak twit dia psl bnda merepek2 tu ke akak silap folo org kot..oh btw saya x minat pn neelofa tu saje je folo dia..pis!

MamaIcha said...

wina ~ beb, i pun tatau sape dia nie...tp seriously, tweet dia mmg lawak la!!!

anon ~ dik, nie bkn neelofa...tapi noleefa...lately, dia famous @ twitter...cuba la follow :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails