Tuesday, January 17, 2012

updates on genting ~ Part 2 ~




 macam biasa, gi minta belon dulu
tapi tiba2 icha menangis
icha takut, ramai sgt orang masa tue


 icha masih cebik
hahaha!!!!


 bila nampak pic doraemon
'emon emon' terus icha ok
:)




papa bought all park tickets
so, main la sampai muntah
first ride, kami naik monorail
:)









antara view yg sempat papa snap
masa dlm monorail









aksi icha dgn mamapapa dlm monorail
OMG, anak dara kami dah besar
:)





then, kami terus ke outdoor park
naik mini train plak
anak punya pasal...layan!!!!!!





kita pose dulu
sebelum sambung main ya
:P







masa utk icha
ya, layan sampai lebam
*pengsan*




 masa utk papa plak
papa layan spinner
tapi icha&mama yg pening
aiyakkkk!!!






snap2 jap
then papa layan icha main lagi
:)








 naik matahari nie, tiba2 jer aku gayat
icha asyik dok sakat 'mama akut akut'
papa dia lg la sakan
gerammmm!!!!!


 papa trying his skill
not bad at all
:P





'dah2 la mama oi' masa nie papa dah mula membebel
korang igt dia redho snap pics aku
asal snap jer 'gemuk la bulat la'
aku apalagi...pasrah
benci!!!!!!!!



5 comments:

Shinnaz Ahmad Rasid said...

comelnya Marissa pakai baju biruuu!!! dah lah putih!!! mewarisi kecantikan mama dia..woot! woot!

Cik Sibuk said...

comelll anak u.
lain dah genting, last pergi ada 15 tahun yg lepas kot.

Liyanaroxx said...

she's soooooooooooooo cute in her blue shirt kak jue!ya allah geramnya tgk icha...besar dah anak dara sorang nih....ichaaaaaaa! *muacks*

♥ Wina ♥ said...

beb, icha is sooooo cute! mmg sayangggg x dapat jumpa huhuhuuuu

this was Sunday morning ek? kitorang kat dalam first world plaza..maybe that's why x jumpa :-)

happy belated birthday, icha!

aLyNnZ said...

waa..genting dah ada bnyk benda baru larr..cthnyer beryl's dgn permainan matahari tuu..tapi icha gud gurl lorr x nanges pun coz bagi chance kat papa naik permainan..lau anak alynn danish sure nanges nak ikot sama...huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails