Monday, April 13, 2009

benarkah???

...benarkah baby pelakon 'dynaz' meninggal dlm perut???...
...aku dgr berita ini dan rasa ingin menangis...
...dan sekiranya ia benar...
...betapa Tuhan ingin menguji hambaNya...
...:(...
p/s : apapun ujianNya...
aku redha...aku pasrah...
moga tiada lagi kesedihan
yg teramat selepas ini...amin

6 comments:

Mrs LVoe said...

xtahu la cite nie tp sha pnh alami dear. ms tu kandungan sha dh masuk 5mths and its boy. time tu sha pasrah & redha.

ade hikmah dsbalik yg blaku.. alhamdulillah sha bahagia gn khidupan yg baru.

busyuksayang said...

tue la kan sha...bila jadi perkara sebegini, lebih baik jika kita ambil hikmahnya kan...sesungguhnya Dia lebih mengerti apa yg terbaik buat kita...muahsssss

susudalambotol said...

betul la awak. baby dia dah 7 bulan, tp ada probs dengan heart beat. takutlah :(

busyuksayang said...

don't worry...just take care & jgn terlalu aktif...masa nie la kita nak rest cukup2...saya doakan utk awak & baby...moga baik2 aje...muahsss

Effa MG said...

Betul tuh...
Baby Dynaz meninggal dlm perut...
Mase tu kandungan die da masuk 6 1/2 month....Nama babynya EMMA MALISA.Kalau x caye bacelah blog dynaz ader kat blogger list Fa....


Nways, harap dynaz & u tabah k...

busyuksayang said...

thanks dear...yup, i'm already read it...sedih sgt tapi dia kuat...saya jadi kagum...moga EMMA MALISA tenang di sana...Al Fatihah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails